Nacionalni paletni komite Slovenije

Novice


Bernd Dörre imenovan za izvršnega direktorja (Managing Director) EPAL-a


Bernd Dörre imenovan za izvršnega direktorja (Managing Director) EPAL-a

Predsedstvo Evropskega paletnega združenja European Pallet Association (EPAL) je za izvršnega direktorja EPAL-a imenovalo g. Bernda Dörreja. Nasledil je Christiana Kühnholda, ki je vodil EPAL do 31.03.2021.

 

Bernd Dörre spremlja že več kot 20 let razvoj EPAL-a. V tem času je EPAL Euro paletni pool postal največji odprti pool za izmenjavo standardnih palet na svetu. V začetku je bil od leta 1997 za EPAL dejaven kot pravnik, nato je od leta 2009 kot svetovalec podpiral Predsedstvo in poslovodstvo EPAL-a. 

„Bernd Dörre odlično pozna paletni trg in je seznanjen z vsemi zahtevami EPAL - Euro paletnega poola. V minulih letih je kompetentno svetoval EPAL Predsedstvu in je vodil pomembne projekte EPAL-a“, pojasni Robert Holliger, Predsednik EPAL-a. 

V središču pozornosti dela g. Bernda Dörreja bo nadaljnja izgradnja EPAL – Euro paletnega poola kot neobhodno potrebnega sestavnega dela trajnostne logistike v skladiščenju in transportu, prav tako pa tudi kot naslednji korak k digitalizaciji EPAL Euro paletnega poola. 

„EPAL je letos star 30 let. Prav tako so EPAL in EPAL-nacionalna združenja sinonim in porok za okoljsko in podnebju prijazno uporabo visoko kakovostnih in izmenljivih EPAL-palet. V naslednjih leti hočemo nadalje dograditi pomebnost EPAL Euro palettnega poola v cilju dosege trajnostnih ciljev uporabnikov in da naredimo EPAL Euro palettni pool še enostavnejšega, učinkovitejšega in boljšega za trgovino, industrijo ter logistiko“, pojasni Bernd Dörre. 

Bernd Dörre je star 54 let, poročen in oče 2 otrok. Zanima ga umetnost in rad obiskuje galerije, muzeje in razstave.

Pripete datoteke

Fotogalerija