Novice


Novi CEO pri EPAL-u

CHRISTIAN KÜHNHOLD, novi CEO pri EPAL-u

 

Novi CEO (Chief executiv officer) pri EPAL - u Christian Kühnhold ima dolgoletne izkušnje. Zadnjih 13 let je bil CEO v družbi PAKi Logistics GmbH in član Predsedstva skupine Faber Halbertsma Groep B.V. V tem okviru je bil pred 6 leti sopobudnik za ustanovitev družbe IPP Germany GmbH, katero je od takrat tudi razvijal. 

Sedaj se posveča novim izzivom. Oktobra je prevzel odgovornost za Generalni sekretariat EPAL-a. Tega je v zadnjih letih vodil Martin Leibrandt, ki je GS organiziral na dobri poti in je predlagal mnogo novih projektov. 

„Christian Kühnhold izvrstno pozna paletni trg in management odprtega Poola na mednarodni ravni“, je poudaril Robert Holliger, predsednik Evropskega paletnega združenja - European Pallet Association (EPAL) e.V. 

V Predsedstvu mednarodnega združenja so prepričani, da bo EPAL-u dal pomembne impulze za nadaljnji uspešni razvoj. Cilj je, Euro paleto pod blagovno znamko EPAL še nadalje krepiti, pospešiti razširitev na nove trge in etablirati nadaljnje nove produkte. 

Aktualen je zelo pomemben novi projekt iPAL, v okviru katerega bo Euro paleta v sodelovanju s Fraunhof-Institutom za blagovne tokove in logistiko IML opremljena z inteligenco, da bi na tej osnovi razvijali nove poslovne modele.

 

Fotogalerija