Novice


Zasedanje predsedstva in Skupščine članov EPAL-a v Ljubljani, 2018

Predsedstvo EPAL-a in predstavniki vseh Nacionalnih komitejev European Pallet Association e.V. (EPAL) – Evropskega paletnega združenja e.V. so po 11 letih že tretjič zasedali v Ljubljani dne 28. in 29. junija 2018. Redno zasedanje Predsedstva se je odvijalo 28. junija, Skupščina članov pa naslednji dan 29. junija.

Zasedanje Skupščine članov EPAL-a se izvaja vsako leto vedno v drugi državi članici združenja EPAL, ki zagotavlja po vsem svetu kakovost EPAL-palet. Skupščina članov je iz svoje sredine izvolila dva nova člana v Predsedstvo kot zastopnika držav: Tatyano Sargsyan, iz EPAL Nacionalnega komiteja Baltiških držav in Rubena Huta, ki zastopa nizozemski Nacionalni komite NEDERPAL.

Zasedanji sta se odvijali v hotelu UNION v Ljubljani, kjer so bili podani vsi pogoji za organiziranje mednarodne konference z vso potrebno infrastrukturo kot so prevajalske kabine, ozvočenja in komunikacijska sredstva v prostoru samem.

Odvijanje konferenc je potekalo brezhibno in vodstvo EPAL-a ter predstavniki Nacionalnih komitejev so bili glede izvedbe izjemno zadovoljni. Zlasti jih je očarala Ljubljana, kjer so si lahko pobližje ogledali staro mestno jedro, grad in uživali na kratki vožnji po Ljubljanici.


Fotogalerija

Fotogalerija