Nacionalni paletni komite Slovenije

Novice


EPAL Academy Webinar - interaktivni izobraževalni program

EPAL Akademija z novim formatom spletnega izobraževanja  "Webinar" ubira  nova pota interaktivnega izobraževanja preko spleta (seminarji, predstavitve, vprašanja in odgovori v živo preko spleta).


Vsebine bodo naravnane tako na EPAL-licencirane 
proizvajalce in popravljalce kakor tudi na eksperte v logistiki in druge zainteresirane. S tem, da je Webinar ponujen na širokemu krogu uporabnikov v gospodarstvu, organizatorji pričakujejo napeto izmenjavo mnenj po koncu vsakega Webinara.

Cilj prve serije Webinar je, podati pregled novitet, možnosti in nakazati nasvete za prakso, da bi 
se ravnanja in management s paletami oblikovala brez stresa in z minimalnim stroški. V ta namen so planirani kratka, komprimirana 30-minutna predavanja, katerim nato sledi 15 do 20- minutna konferenca z vprašanji in odgovori. V konferenci z vprašanji in odgovori lahko udeleženci postavljajo vprašanja in dobijo odgovore interaktivno. Webinarji se bodo odvijali vsakokrat v četrtek med 11:00 in 12:00 uro.

Za več informacij in predvidene termine prvih sedem Webinarjev kliknite na pripet dokumet.

Pripete datoteke

Fotogalerija





 
Kažem 1 komentarjev
Avatar  [Trackback] 6 let nazajOdgovor

Trackback from Domain: gzs.si


EPAL Academy Webinar: palete in paletni managementhttps://www.gzs.si/skupne_naloge/varstvo_okolja/vsebina/Novice-za-newsletter/ArticleID/63477/epal-academy-webinar-palete-in-paletni-management